Namaste Vapes Danmark · Vapes i 2017 - Hvad skal man holde øje for? | Namaste Vapes Danmark
VINTER SALG!
10% rabat på alle varer! Anvend koden: VAPE10
*Gælder ikke på Firefly, PAX, DaVinci IQ, eller Storz & Bickel
Time Left:

News

Vapes i 2017 - Hvad skal man holde øje for? | Namaste Vapes Danmark

Posted on Jan 09, 2017

 

Nye bærbare vapes er ved at ramme det danske markedet på næsten daglig basis, og i et forsøg på at vælge din vej gennem dette område af valgmuligheder, kan vi godt forstå her på NamasteVapes, at det kan være en hård opgave, men det er her vi træder frem.
Personligt har vores fælleshold testet over 100 forskellige versioner af vapes, siden starten af 2012. Og en ting, som vi har lært her, er at der er mange forskellige versioner af vapes. Nogle af disse enheder kan passe til dine specifikke behov, og nogle kan ikke, det hele afhænger i realiteten af dine egne personlige præferencer. Et af de områder, hvor vi ser på det rigtige kvalitet af en vaporizer, er samlet damp produktion og pålideligheden af produktet, og i denne artikel vil jeg forsøge at påpege fordele og faldgruber af visse vandfordampningsapparater. Når ønsket er at købe en vape, er en af de største fejl at folk går op i opladningen, uden at finde informationer om den maskine de agter at købe. Mange mennesker kan lide udseendet af et produkt og køber det derefter uden at tænke, om produktet vil passe til dem eller ej, før de køber det. Denne blog er for dig, der ikke kan undgå disse faldgruber, og til at guide dig i den rigtige retning.

 

Stationær eller bærbar? | Namaste Vapes Danmark

En af de første store beslutninger, du bliver nød til at tage, når du køber en vape, er at beslutte dig for, om du ønsker at gå med en stationær eller en bærbar enhed. Den første ting, du skal beslutte dig om, er om du har planer om at vape hjemme eller på farten, fordi for eksempel, hvis du har planer om at vape diskret, ville en bærbare vape være bedst for dig, men ønsker du blot at vape i komfort af dit eget hjem, ville en stationær vape være for dig, da den vil give dig bedre samlet service. En ting, du skal huske på er, at stationær vandfordampningsapparater kan være dyre, men med prisen kommer også ekstra kvalitet og nær garanti for en ekstraordinær vape. Men som vi tidligere har hentydet til, hvis du er på farten, er den bærbare vape vejen at gå, og du kan være stensikker på, at der er mange højkvalitets vapes derude, der kan matche noget, en stationær kan producere. Bare fordi en stationær vape kan være dyrere, er det ikke altid ensbetydende med, at det er en bedre fordamper.

Urter eller koncentrater? | Namaste Vapes Danmark

De fleste vapes derude, rummer enten tørre urter eller koncentrater. Der er nogle specialiserede vapes, der kan rumme både urter og koncentrater, men det store flertal af vapes fungerer bedst med kun én af bestemt type stof. Hvilken type vape du køber, afhænger af dine egne særlige omstændigheder, og dine egne behov. Hvis du er en urt amatør, kan du købe en vape, der udelukkende vil fordampe dine krydderurter, men hvis du også er fan af koncentrater kan du købe en enhed, der vil være dedikeret til begge.

 

Hvor meget skal jeg betale? | Namaste Vapes Danmark

Ligesom alt i livet, kan dette spørgsmål kun besvares af dine egne personlige forhold. Hvordan kan man svare på dette spørgsmål, når der er så mange variabler involveret? Der er selvfølgelig også et katalog, der passer til din specifikke pris mængde, men hvordan besvarer man virkelig spørgsmålet bedst? Først og fremmest bør man slå sig på et budget, som nævnt tidligere, før du begynder jagten på din vape. Nogle af de overlegne stationær-modeller kan koste en betydelig sum penge, og betale over odds kan være skræmmende for nogle mennesker. Men én ting er sikkert; Hvis du har planer om at købe en vape, behøves du ikke at få ondt i pengepungen. Der er tons af høj kvalitets vapes derude, der udfører lige så godt et arbejde, i forhold til nogle af deres mere berømte kolleger. Så hvis du er på budget, vil jeg foreslå, at du tager et godt kig på at købe koncentrat e-cigs/pens, da disse enheder er overkommelige og tilbyder enorme overordnede funktionalitet og vaping magt. Selvfølgelig, hvis penge ikke er et problem, kunne du jo også betale ekstra for nogle høje enheder, men det betyder ikke at tilfældet med samtlige vapes rådighed behøves at være på stor værdi.

 

Opvarmingsmetode? | Namaste Vapes Danmark

Der er to primære typer af opvarmings metoder, der anvedes til at fordampe dine urter- Ledning og konvektion. Ledning fremgangsmåde involverer direkte overførsel af varme ved kontant med urterne, og konvektion fremgangsmåde involverer varme, der overføres via partikler i luften. Generelt er konvektion betragtet som den overlegne metode, fordi dine urter ikke behøver at blive berørt af et varmelegeme. Varmeledningen har også sit konsensus, men den overordnede mening i blandt vaping samfundet, er at konvektion er vejen at gå. Normalt er overledning med opvarming langt mere almindeligt, når man anvender dem til bærbare vandfordampnings apparater. En af de største ulemper ved ledning er, at nogle gange, når du bruger denne metode, er d er en massiv risiko for dine urter forbrænder. Hvad der sker, er at i stedet for at fordampe dine urter, så vil maskinen  overophedes, hvilket resulterer i en lang række problemer, såsom ujævn opvarmning og forbrænding. 

 

Temperatur styring | Namaste Vapes Danmark

Fordampningen af dine krydderurter, starter normalt ved en temperatur fra 180-200C. Afhængig af den maskine, du opererer, så tillader nogle af dem, at du kan justere temperaturen, andre maskiner kræver, at du kontrollere temperaturen selv gennem mundstykket. Et digitalt styresystem er helt sikkert den smarteste metode, som giver dig adgang til en mere præcis styrelse af din vape. Den anden metode er, at taste din ønsket temperatur selv ved hjælp af en justerbar skive, hvor du kan indstille maskinen, uanset hvilket niveau du føler passer dig bedst. Vandfordampningsapparater har tendensen til selv at justere sig selv, ud fra din indåndings hastighed. Over tid, lærer brugere at inhalere med en bestemt hastighed, der sikrer en ensartet temperatur bliver fremlagt. Samlet set er at have kontrol over temperaturen en vital komponent, som alle vaping entusiaster bør søge at erhverve.

Strømforsyning | Namaste Vapes Danmark

Vapes kan normalt modtage strøm fra to forskellige kilder. Den første fremgangsmåde til kraftoverførsel til din vape, er via en indbygget butan mekanisme. Den ene store bekymring om brug af denne metode er, at skadelige gasser kan frigives der kan være meget skadelige for helbredet.

Den anden metode er at bruge elektricitet, som naturligvis kan forsynes af en ekstern motor eller et batteri. Nogle af disse vapes har batteri der skal genoplades på en regelmæssig basis, så når du køber en vape, skal du være klar over dette faktum. Én ting er sikkert her på Namaste Vapes, og det er at vi har et bredt udvalg af vapes, der er sikker på at tilpasse til dine behov. De vapes vi fører på vores markedet, er de bedste i verdenen, og det garanterer vi.

 

Alt i alt? | Namaste Vapes Danmark

Ved efterbehandling ville jeg sige, at der er så mange faldgruber derude, når du køber en vape. Man går virkelig igennem en legendarisk minefelt, når du skal beslutte dig for, at købe den rigtige vape til dig, men den ene ting du kan gøre, er at være forberedt. Den bedste rådgivning, jeg kan give dig, er at sikre dig om, at du læser om den vape, du har hensigt om at købe. Få alle de oplysninger, du kan lægge dine hænder på, og derefter tag en beslutning om, hvorvidt du ønsker at købe den specifikke vape eller ikke. For at opsummere det, så er der 3 ting du kan godtgøre, før du køber din vape. Først og fremmest, bliver nød til at tage i betragningt, hvad der er i dit budget, derefter om du vil have en bærbar eller en stationær vape, og til sidst, om du agter at bruge urter eller koncentrater. Alle disse forskellige elementer skal indregnes i ligningen, når man overvejer, hvad man skal købe. Samlet set er beslutningen op til dig og selvfølgelig vil du tage ind i ligningen, hvad du har råd til. Men du behøver ikke at være bange for at shoppe rundt, da der er nogle enormt vandfordampningsapparater til rådighed derude til en enorm værdi. Bare fordi en vis fordamper koster flere penge, betyder det ikke nødvendigvis, at dens produktet er bedre. Nogle af de bedste vapes derude, som jeg selv har haft fornøjelsen af at aglægge med mine egne hænder, har en prissat mindre end 1000 kroner. Afslutningsvis, vil jeg opfordre alle vaping entusiaster til at kigge forbi, købe en vape og se selv om, hvad alt balladen handler om.


Og skulle du have nogle problemer, med at vælge din vape, kan du altid kontakte vores live support eller ringe ind, og tale med en af vores vape specialister, så de kan anbefale den rette vape for dig og dine behov.
Og husk folkens,
Keep calm... Vape on!

Namastevapes anmeldelser