Looks like you're in . Go to your local store?

0

Pax 3 vs Pax 2 | Er opgraderingen det værd? | Namaste Vape Danmark

on Dec 14, 2016

Buy Pax 3 Vaporizer UKPax 3 vapen produceret af Pax Labs, skaberen og producent af verdens mest genkendelige vape - den oprindelige PAX og Pax 2 vaporizers har netop udgivet deres nyeste vape, indstillet til at overtage verden ligesom dens forgængere - The Pax 3 vaporizer. Pax Labs har sat alle sejl til med deres nyeste model, og har vist, at de virkelig har lyttet til deres kunder med introduktionen af deres koncentrat indlæg. Koncentrater er blevet en del af vape verdenen disse dage og Pax Labs reagerede på denne voksende efterspørgsmål, ved at gøre Pax 3 vape kompatibel med koncentrater så som planter og olier. Men ikke nok med det, det kan godt være at Pax 3 har bevaret et lignende design til dens forgænger Pax 2, men denne enhed er blevet fuldstændig re-designet fra bunden, og er fyldt til randen med nye innovative funktioner og masser af hardware opgraderinger.

 

 

Pax 3 Vs Pax 2 Vaporizer - Hardware Opgraderinger | Namaste Vape Danmark


Buy Pax 3 Vaporizer UKSå hvad er det præcist der er ændret fra Pax 2 til Pax 3? Såvel som nævnt ovenfor er et af de vigtigste funktioner, muligheden for, at vape både tørre urter og planter eller koncentrater og olier. Pax 3 er udstyret med tre muligheder for ovnens låg. To af disse ovne låge er designet til vape af tørre urter og den anden er udelukkende til koncentrater. Den tørre urt ovenlåg er en "fuld ovn låg" og en "halv ovn låg", og forskellen på disse to låg afhænger af tykkelsen af den tørre urt, du ønsker at indsætte. Den halve ovn låg vil også give mulighed for gode resultater selv blot under anvendelse af en lille mængde af materialer. Ovn låget til koncentrater er udstyret med en lille beholder, som vil indeholde dit valgte koncentrat. Du bør kun placere din valgte olie/koncentrater i de to huller fundet på låget. Pax Labs har virkelig ramt hovedet på sømmet her med at indarbejde muligheden for at vape koncentrater og olier. 

Andre forbedringer, vi kan se fra Pax 3 over Pax 2, er dens mere kraftfulde batteri. Batteriet er sprunget fra en 300mAh til en meget bedre 3500mAh, hvilket betyder opvarmningstiden for Pax 3 er lynhurtig. Vi taler om en 15 sekunders opvarmnings tid for at opnå din ønskede vape temperatur - Ultra imponerende! Pax 3 lip-sensing mekanisme har også forbedret sig væsentligt over Pax 2, med en hurtig stigning i kraft af den indre accelerator.

 

 

Pax Vape Smartphone App | Vape Danmark


Buy the Pax 3 Vaporizer UKEn af de største funktioner for Pax 3 er indførelsen af Pax vape smartphone Appen, som er tilgængelig til både iOS og Android telefoner. Denne app vil gøre det muligt for brugeren at få endnu mere kontrol over deres Pax 3, og deres vaping erfaring som helhed. App'en vil give dig mulighed for mere kontrol over temperaturs indstillingerne, samt evnen til at låse op for specielle nye funktioner og nye varmeanlægs profiler. At bruge din Pax 3 vape er super hurtig og tilgængelig, og inden for få sekunder, vil du være i stand til at indstille temperaturen og justere dem med kun et tryk med en finger. Ligeledes vil du være i stand til at kontrollere andre indstillinger med denne smartphone App, såsom LED lysstyrke niveauer, inkluderet Pax 3 Spil, samtidig har du praktisk talt evnen til at låse din vape, og du kan endda udføre nødvendige hardware opgraderinger gennem denne fantastiske App. 

Konklusion om Pax 2 Vs Pax 3 Vape | Namaste Vape Danmark

Generelt bliver vi nød til at sige, at Pax 3 er en virkelig god forbedring til Pax 2. Ikke alene er den mere magtfuld, men Pax 3 vape føles så meget smartere end sin forgænger, og det er helt sikkert vist gennem dens overlegne præstationer. Oven i alt dette, når vi tager i betragtning, at Pax 3 kommer med en 10 års garanti, så kæmper vi virkelig med at finde fejl med denne vaporizer. Vi må indrømme, at i alle aspekter af denne vape, er Pax 3 absolut overlegen.

 

 Få din Pax 3 her!

Kan du ikke vente, til at få din Pax 3? Få dig en Pax 2 i mellem tiden!

Og husk folkens,

Keep calm... Vape on!


er blevet tilføjet til indkøbsvogn
bestilling