Namaste Vapes Danmark · Pax 3 Vs Firefly 2 Vs DaVinci IQ til jul | Bedste Vapes i Denmark | Namastevapes
VINTER SALG!
10% rabat på alle varer! Anvend koden: VAPE10
*Gælder ikke på Firefly, PAX, DaVinci IQ, eller Storz & Bickel
Time Left:

News

Pax 3 Vs Firefly 2 Vs DaVinci IQ - Hvad er bedst at købe til jul?

Posted on Nov 14, 2016

Namaste Vapes Danmark's Anbefaling til Jul




Julen nærmer sig, og hvis der er noget vi gør gavn af her på Namaste Vapes, så er det at tilbyde kunden flere muligheder at vælge i mellem. Denne blog kommer til at handle om, hvilken vape er bedst at købe til akkurat dig, som mangler en julegave; om så det er en gave for dig selv eller dem du elsker, så har vi sørget for at behage dig og opfylde dine behov! I dette tilfælde vil vi tale om 3 spotlights og de ekstraordinære vapes til brug af urter; Pax 3, Firefly 2 og DaVinci IQ

 

Pax 3 Vape i Danmark

Lad os starte med Pax 3. Pax Labs er blevet en uovertruffen konkurrent som producent
 af de mest innovative og brugervenlige vapes. Pax er en af de første designere, til at korporere højteknologiske vaporizers med en App der virker for både Iphone og Androids. Den oprindelige Pax kom ud i 2012, så kom dens succesfulde efterfølger Pax 2, og nu er vi behageligt overrasket over Pax 3, som har planer om at bringe oplevelsen af fordampningen længere, end hvad den hidtil har opnået. Pax 3 er samme størrelse som dens tidligere model, men med et design, der skinner og har et lysere finishing touch, der gør designet spektakulært. Designet er ændret på, men det der gør Pax 3 en undværlig gave, er når du opdager, at du har mange flere personlige muligheder, med en enkelt knap for alle funktioner. Med kun et tryk på knappen, kan du fjernstyre temperatur enheden og slukke funktionen, der også en "party mode" funktion, så du kan bevare din vape på den laveste temperatur, der gør det nemt for dig at være diskret og vape hvor end du går hen. Pax 3's smag er et af de vigtigeste punkter til forbedringen ved Pax 2, fordi det har et varmesystem med den dobbelte effekt i forhold til det gamle. Den kommer hurtigere i temperatur og har et mere pladseligt oven kammer. 

Pax 3 har et kommunikationssystem som du kan røre, som giver dig fysisk besked, når enheden er varm eller når standby er aktiveret. Dette er den bedste mulighed for dig, der kan lide at vape på farten, og den passer lige til lommen. Pax 3 har et varmesystem med det dobbelte af kraften end sin forgænger, hvilket gør denne klar til brug i 15 sekunder. Pax 3 har derudover 3 typer af let udskiftelige skåle der afhænger af samlingen du vælger, og er kompatibel med motageren af Pax's koncentrater. Pax 3 stopper ikke overraskende og bevarer titlen som Iphone vaporizers over alle!

Firefly 2 Vape i Danmark


Firefly 2 vaporizers i Danmark diskuterer nu Firefly 2 som en vape, der har forbedringer i forhold til originalen Firefly. Siden har den fået megen til ros og positive kommentarer, som gav pote i markedet. Firefly 2 blev derefter fremstillet, som er 50% lettere og 30% mindre end dens tidligere forgænger, Firefly. Det har været et diskutabelt emne, hvorvidt om det var vanskeligt at forbedre opvarmingstiden af ovnen, men her på Namastevapesdanmark kan vi lykkeligt fortælle, at det er opnået! Nu tager det kun 3 til 5 sekunder i en glas ovn og giver en minimal varme overførsel selv med den højeste temperatur, der har en sensor, der kun opvarmer dine urter og koncentrater, når man nærmer sig sine læber til mundstykket. Som Pax 3, indeholder Firefly 2 den samme applikation, der kan ændre temperaturen og kontrollere batteriets levetid heriblandt andre funktioner mm. Med hensyn til batteriet, har det en acceptabel varighed og bidrager et nemt udskiftnings batteri, hvilket uden tvivl gør det en af de bedste vapes på markedet på højden af Pax 3.

DaVinci IQ Vape i Danmark

Sidst men ikke mindst, har vi noteret her på Namastevapes en af de bedste vapes på markedet i dag, nemlig DaVinci IQ vaporizer, DaVinci IQ fortsætter sin arv af innovation og banebrydende fordampning, som nu har en fuld skærm på 51 point LED som giver en sofistikeret touch, mens du nyder den reneste damp i verdenen. DaVinci IQ har en præcision kontrolsystem over temperatur fra 250 til 430º, og kan nyde en time og en halv af kontinuerlig brug. Derudover kommer DaVinci IQ med udskifteligt batteri, hvis det bliver nødvendigt, da det har en 19650 batteri der er genopladeligt. Derudover har DaVinci IQ et keramisk kammer og bruger kun materialer af højeste kvalitet, så du kan nyde den reneste smag. DaVinci IQ er den eneste vape, der kombinerer 3 forskellige funktioner - Smart vej tilstand, precision-tilstand og boost mode.
De 3 forskellige funktioner tager brugeren til en helt anden fordampnings erfaring. Både Pax 3 og Firefly 2 har en App til din mobiltelefon, som i dette tilfælde tillader dig at have fuld kontrol over deres sesssioner, mens DaVinci IQ har en fuktion der udvider muligheder for dig, og gør det mere kraftfuldt og intelligent at forene app'en til din telefon, som både er til iOS eller Android.

Hvad vælger jeg så?


Det var lidt om Namaste Vapes Danmark's tip om de 3 bedste valg for dine julegaver,  eller endda din egen gave, hvis du ønsker at ændre noget eller prøve noget anderledes.
De 3 vaporizers har alle sine fordele og i dette tilfælde ville Pax 3 blive anbefalet af den energiske vape der er klar på 14 sekunder, i tillæg til sin utrolige innovative og poleret finish, Firefly 2 for dens varme tid og ekstra batteri, og DaVinci IQ, der er udstyret med et intelligent system i mange funktioner, herunder vape gennem sin mobil telefon og har 3 forskellige funktioner (Precision, Smart vej og Boost) som giver en anderledes og meget tilfredsstillende oplevelse.
DaVinci IQ vaporizer er afhængig af behovet og smagen af alle, mens Firefly 2 kan glæde alle over sin batteritid, samtidig med Pax 3's opvarmningstid. Alle vaporizers kommer med et sæt af tilbehør inklusiv nem rengøring, som gør alle vores vapes nemme at rengøre. Da DaVinci IQ og Pax 3 ikke er tilgængelig i øjeblikket, kan du bevare roen med at teste kærligheden på Firefly 2 i mens!

Det var alt fra os på Namaste Vapes Danmark

Keep calm...Vape on!

Namastevapes anmeldelser