Looks like you're in . Go to your local store?

0

Pax 3 Annonceret - Sammen med Pax Air and Pax Era

on Oct 20, 2016


Pax-labs-logo-denmarkHvem gør det bedre end Pax Labs? Svaret: Ingen! Skaberne af "iPhone af Vaporizers" er tilbage igen med tre helt nye modeller for os mennesker til at savle over. Med tilføjelsen til deres allerede værdsatte repertoire (OL Pax og uber successfulde Pax 2), har Pax Labs har taget det et skridt videre og givet os et smugkig på den nye generation af vandfordampningsapparater. Første op har vi den ivrigt ventede efterfølger til Pax 2; Pax 3 (Hvad kunne det ellers være?). Oven i dette, har Pax Labs lyttet til deres fans og anerkendt den alvorlige efterspørgsel til koncentrat fordamperer og bringer ud Pax Era, den første Pax Vaporizer pen - Udelukkende til brug af koncentrater og vokse. Sidst, men bestemt ikke mindst har vi den spændende Pax Air. Med en ny super slank og ultrabærbar vape, har Pax Labs udgivet Pax Air og lovet det skulle være en reel game changer.  

Pax Lab Ændrer Landskabet for vapes!

 


Pax3-vapes-all-colors-denmarkDen helt nye Pax 3 fortsætter på samme formfaktor, og vedligeholder en masse funktioner fra sin forgænger, Pax 2. Derimod er Pax 3's styrke dens tilpassende funktioner. Pax 3 giver dig mulighed, for virkelig at finjustere dine sessioner, og tilbyder dig valget mellem at vape tørre urte materialer, koncentrater og voks. Pax Labs har virkelig åbnet deres ører til deres loyale forbrugere og tilpasset de stadig mere teknologiske dygtige vapes der produceres. Pax 3 er fuldt forenelige med løse urter og koncentrater er bestemt et skridt i den rigtige retning for både Pax Labs og die-hard Pax fans over hele verdenen rundt.

Også bevaret fra den tidligere model, er den indbyggede accelerometer og smarte gestus kontrol. Bevarelsen af disse funktioner viser, at Pax Labs er ivrige efter at holde fast i deres kendte tag 'Iphone of vaping'. Varmesystemet for Pax 3 har oplevet betydelig forbedring, så meget at komplet opvarmingstid nu blot tager 15 sekunder, en  bemærkelsesværdig forbedring af Pax 2. Ikke alene er den hurtigere til at varme op, men giver det dobbelte af varmeeffekten på grund af indførelsen af tre ovne. Ja, du læste rigtigt. Tre ovne til Pax 3, sikke en glædelse! Ovnene er super tilgængelig og byttes let  ud og hver enkelt tjener et andet formål. Det er en fuld størrelse ovn, en halv pakke ovn som er egnet til kortere sessioner, og en vedhæftet ovn, der er forenelig med de nye Pax Era koncentrat bælg.

 

 

 

Vaping behov? Psst, Pax Labs har din ryg!


pax-era-vaporizer-denmarkDet er tydeligt og klart, at Pax Labs forsøger at dække så mange potentielle vaping behov deres kunder har med den seneste meddelelse og snart frigivet produkter. Pax Labs har helt sikkert besluttet sig at deltage i koncentrat vognen, og sandfærdigt, ville de være vanvittige ikke at gøre det. Et rekordstort antal salg (Vi taler selvfølgelig om salget i legaliseret US stater) af koncentrat relaterede emner og tilbehør, har fundet sted de sidste 2 år på baggrund af det faktum, at populariteten af alt kocentrat relaterede produkter er steget i høj fart! Her, på Namastevapes, er vi nød til at bifalde for Pax Labs, da de virkelig har lyttet til kundes behov og alle vape entusiaster over hele verden.

Det er her, Pax Era kommer i spil. Det er første gang, vi har set Pax sætte deres fodspor i Vape Pen markedet, og vi er super glade for at se, hvordan det spiller ud. Pax Era er en super slank og diskret apparat, der vil passe til mange mennesker, der nyder at vape på farten helt diskret. Når man taler om designet, er der blevet lavet nogle enestående kloge valg. Pax Labs har et ry for at producere nogle af de bedste designs, vi har set indenfor vaporizers og dette fortsætter med introduktionen af disse nye sæt af vandfordampningsapparater.

Pax Air er en anden innovativ apparat, der helt sikkert vil ændre den måde, vi vaper på. Pax Air er muligvis en af de bedste bærbare fordamper, vi nogensinde har set. Med en  utrolig kompakt og slank enhed, kan Pax Air prale med op til 150 indåndingstræk per opladning og har en øjeblikkelig varme tid, som er sukkersød musik i vores ører. I sammenligning med Pax 3, så har Pax Air en tarm kapacitet på 0,1 gram og er omtrent halv så stor. Det er næsten for godt til at være sandt.

Er Pax Labs Stadig "iPhone of Vaporizers"?iphone-pax-denmarkPå dette tidspunkt, har Pax Labs regeret vaper roosten. Pax 2 var en monumental success (Ligesom den originale), og vi kan ikke se det gå nogen anden vej end Pax 3 efterfølger sine forgænger og hævder sin retmæssige plads på toppen af vaping tronen. Så begejstrede, som vi er for Pax 3, ligger vores reelle  nysgerrighed over til de to andre apparater. Pax Labs er gevindskæring på nyt land med disse introduktioner, og helt ærligt, kan vi ikke vente med at se, hvordan disse apparater viser sig! Vil Pax Air blive den nye bærbare vaporizer for en overskuelig fremtid? Vil Pax Era fortsætte med at storme koncentrat markedet og blæse det på vid gab? Er Pax 3 i stand til at fortsætte deres kendte 'Iphone af Vaporizers' tag? Vi er sikre her på Namastevapes. Faktisk er vi meget sikre. Under alle omstændigheder, er vi ufatteligt fascineret.

Tror du ikke, du kan vente længe nok til Pax 3? Her på NamasteVapes sørger vi for dig: 

 

Køb dig en Pax 3 lige her
Få dig en Pax 2 her!

Køb dig selv en Firefly 2 her i mellem tiden!
Og sidst men ikke mindst, tjek vores sortiment vapes her! 

 


er blevet tilføjet til indkøbsvogn
bestilling