Namaste Vapes Danmark · DaVinci IQ til salg på Namastevapes! | Namastevapesdenmark
VINTER SALG!
10% rabat på alle varer! Anvend koden: VAPE10
*Gælder ikke på Firefly, PAX, DaVinci IQ, eller Storz & Bickel
Time Left:

News

DaVinci IQ udkommer snart på NamasteVapes!

Posted on Dec 07, 20162016 har været et fantastisk år for bærbare vapes. Vi blev behandlet til udgivelsen af den ultra populære Firefly 2 vaporizer, og for noget tid side,  var vi glade over, at kunne fortælle dig, at Pax Labs frigiver Pax 3 sammen med Pax Air og Pax Era. Den gode nyhed er endnu ikke ovre. 2016 har stadig en lille smule tilbage i tankerne, og inden året er slut er vi blevet opmærksom på en ny Vape: The DaVinci IQ! Denne nye fordamper har været tre år undervejs om at komme, og vi kan hilse og sige, at DaVinci virkelig har overgået sig selv. Da DaVinci IQ er pakket til randen med nye funktioner og har en glat facade og et sofistikeret design, samtidig med at bevare sin moderne stil. DaVinci Ascent var en stor og populær vape, men den tid er overstået, da det nu er tid til DaVinci's nye topmodel bærbare vaporizer til at tage centrum.

DaVinci IQ Design & funktioner


En seriøs indgang for mest stilfulde vapes, har DaVinci IQ en aluminium anodiseret skal, som fås i 4 forskellige farver - Stål, kobber, blå og rød. IQ er et fantastisk design og har en afbalanceret og holdbar følelse til den. På udkig efter en smart leder vape, der også er diskret og subtil? IQ markerer alle disse bokse og mere til. DaVinci IQ er designet med ideen om at give den ultimative vaping oplevelse, så DaVinci har brugt materialer af højeste kvalitet til at konstruerere og færdiggøre denne ide. IQ har en keramisk luft sti, som i væsentlig grad hjælper i at producere den reneste og smagful damp.
Opvarmnings kammeret er meget tilgængelig og nem at opfylde. IQ leveres også med en aftagelig batteri - Det er sådan DaVinci gør din vaping opevelse så effektiv, praktisk og behagelig som muligt.

DaVinci IQ's LED Lys Display & Varmeanlæg

En af de bedste nye funktioner, der indgår i DaVinci IQ er dens nye og forbedrede LED lys display. Grænsefladen af denne vaporizer viser en 51 lys-forsyningsnet på skærmen, der sidder på forsiden af vaporizeren. Lysets gitter viser de forskellige temperatur indstillinger, der er til rådighed, samt tillader brugere at styre enhedens funktioner. I samme tråd som en masse andre Vape producenter, har DaVinci gjort IQ kompatibel med en Smartphone app.


Varmeanlægget er blevet væsentligt opgraderet på DaVinci IQ. Brugere har aldrig haft mere kontrol over vaping temperaturer, som man kan med IQ. Brugere kan nu gøre brug af præ sæt temperatur præferencer, der kan blive skræddersyet til din egen personlige mening ved hjælp af den meget præcise varmesystem.


DaVinci IQ: Kommer snart til NamasteVapes!


Der er så meget at være begejstret for, for 2016 som indgår i den endelige akt. Med tidligere enormt succesfulde bærbare urte fordampere, er det svært ikke at forvente, at DaVinci IQ vil blæse os alle omkuld, når vi endelig får vores uvorne hænder omkring det! Det der aluminiumskabinet ser så drømmende ud...

Husk folkens,
Keep calm... Vape on!
Her kan du få din DaVinci IQ
Kan du ikke vente? Så tjek vores udvalg af vapes her. 

Samtidig kan du også gøre brug af vores jule discount på 10%: YAJQDAD4Q7H2

Namastevapes anmeldelser